Jašarević spasio Krupu protiv Radnika

Premijer liga, 12. kolo

Jašarević spasio Krupu protiv Radnika

M. Šljivak

Fudbaleri Krupe i Radnika odigrali su meč bez pobjednika (1:1) u 12. kolu Premijer lige.

Prvu veliku šansu na utakmici imali su domaći fudbaleri. Milanović se našao oči u oči sa Mladenom Lučićem, ali je golman gostiju iz Bijeljine sjajno skinuo njegov šut.

Srećković je uzvratio za goste u 19. minuti, Fejzić je siguran, da bi samo minut kasnije Radović dobro šutirao, ali ponovo je Fejzić odbranio.

Krupa je potom preuzela potpunu kontrolu nad utakmicom. Imali su nekoliko sjajnih pokušaja prema golu Lučića, ali ja falila završnica. Lučić je uspijevao da bez većih problema odbrani sve pokušaje i na odmor se otišlo bez golova (0:0).

Iako su domaći bolje ušli u nastavak hladan tuš im je priredio rezervista Janković u 57. minuti. Pogodio je vodstvo Radnika od 0:1 nakon zaista odlične akcije.

Krupa je potom krenula po izjednačenje. Imali su nekoliko opasnih napada, a u 79. minuti je za 1:1 uspio da pogodi Irfan Jašarević, što je na kraju bio i konačan rezultat meča.

Premijer liga BiH, 12. kolo:

Krupa - Radnik 1:1

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

KRUPA: Fejzić, Maksimović, Makitan, Ljubenović, Dujaković, Milutinović, Nikodijević, Aleksić, Milanović, Barić, Marjanović.

RADNIK: Lučić, Radović, Arnautović, Stojanović, Beširević, Vasić, Srećković, Peco, Glišić, Hodžurda, Šerbečić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi