Jasmin Mešanović definitivno ostaje u Čeliku

Dogovor postignut

Jasmin Mešanović definitivno ostaje u Čeliku

D. Kurbegović

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Jasmin Mešanović, definitivno će i naredne sezone nositi dres Čelika.

On se danas priključio pripremama svog tima na Zlatiboru, a njegov menadžer Ado Husarić, postigao je sporazom sa upravom Čelika po kojoj će Mešanović definitivno ostati još godinu dana u dresu zeničkog kluba.

Mešanović je imao nekoliko ponuda iz inostranstva, a najinteresantnija ponuda je bila od jednog belgijskog tima, a taj klub će se do 18. jula izjasniti da li žele kupiti Mešanovića.

Čak i ako Belgijanci postignu dogovor s Mešanovićem, on će ostati u Čeliku još jednu sezonu kao posuđen igrač, dok će Čelik dobiti jedan dio obeštećenja.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.