Jazvin: Motivisani smo, želimo da pobijedimo Rudar

Defanzivac Branitelja

Jazvin: Motivisani smo, želimo da pobijedimo Rudar

Branitelj i Rudar iz Kaknja u nedjelju će na stadionu Rodoč odmjeriti snage u okviru 10. kola Prve lige FBiH.

Defanzivac Armin Jazvin smatra kako je pred njegovim Braniteljom težak zadatak, te da Rudar u ovom susretu zaslužuje maksimalni respekt.

"Poraženi smo u prošlom kolu i sada dolazi u obzir samo pobjeda. Mi smo maksimalno spremni i motivisani da pobijedimo Rudar, jer se ipak radi o direktnom konkurentu za opstanak", kazao je Jazvin, dodavši:

"Rudar poznajem vrlo dobro. Igrao sam nekoliko puta protiv njih i mogu slobodno reći da se radi o izrazito kvalitetnom protivniku koji zaslužuje poštovanje. Ipak, znaju se naši ciljevi u ovoj utakmici." 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nekadašnji član Veleža ističe da nije zadovoljan otvaranjem sezone. 

"Kada je počela sezona cilj je bio da budemo u sredini tabele i ne mogu nikako biti zadovoljan ovosezonskim rezultatima. Zauzimamo 13. poziciju na tabeli, a uvjeren sam da svojim kvalitetom ne zaslužujemo tu biti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.