Jedinstvo minimalno slavilo nad Kozarom

Prijateljska utakmica

Jedinstvo minimalno slavilo nad Kozarom

Bihaćko Jedinstvo u novoj pripremnoj utakmici savladalo je Kozaru iz Gradiške s minimalnih 1:0.

Susret između bivših premijerligaša odigran je u Novoj Topoli, a za slavlje tima iz Bihaća najzaslužniji bio je mladi Šatara koji je u 70. minuti pogodio vlastitu mrežu. 

Izabranici Mehmeda Janjoša generalku pred početak prvenstva u Prvoj ligi Federacije BiH odigrat će narednog vikenda protiv Slobode iz Novog Grada, dok će Kozara već sutra s kombinovanim sastavom odmjeriti snage sa Slogom iz Srpca.  

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.