Jedinstvo poraženo od Vinogradara, stigla pojačanja

Novosti iz Bihaća

Jedinstvo poraženo od Vinogradara, stigla pojačanja

Fudbaleri Jedinstva jučer su u sklopu priprema za narednu sezonu u Prvoj ligi FBiH ugostili Vinogradar, a konačan rezultat susreta glasio je 1:0 u korist hrvatskog niželigaša. 

Trener Mehmed Janjoš imao je priliku da se uvjeri u kvalitete nekoliko fudbalera koji se nalaze na probnom radu, a u ovom trenutku sigurno je da će boje bihaćkog kluba u narednom periodu braniti još Nikola Ivković, Ahmed Aščerić i Igor Stepančev.

Ivković je po vokaciji klasični napadač i u prošlosti je uknjižio sedam nastupa za kadetsku reprezentaciju Srbije. Tokom dosadašnje karijere još je igrao za Srem, Rad, Žarkovo, Zemun i IMT Beograd, dok je Aščerić ranije nastupao za Vitez iz trećeg ranga bosanskohercegovačkog fudbala. Stepančev u Jedinstvo dolazi iz Banata, a još je bio član Kikinde, Tekstilca, Kozare iz Banatskog Velikog Sela i Slobode iz Novih Kozaraca. 

Vrijedi istaći da je rukovodstvo Jedinstva nešto ranije uspjelo dogovoriti povratak Irmana Hodžića iz Goražda i do kraja prijelaznog roka očekuje se dolazak još nekoliko kvalitetnih fudbalera. Kada su u pitanju odlasci, Jedinstvo su napustili Borislav Topić, Ersan Rovčanin i Sanid Halilović.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.