Jedinstvo preokretom do važnih bodova

Druga liga RS - Istok, 22. kolo:

Jedinstvo preokretom do važnih bodova

M. Jakovljević

Jedinstvo je u Brodcu u okviru 22. kola Druge lige Republike Srpske - Istok ugostilo Iličku iz Brčkog. 

Obje ekipe nisu bile spokojne i za susret je vladalo prilično interesovanje, a na kraju više razloga za zadovoljstvo imali su domaći koji su slavili sa 2:1. 

Brčaci su dobro otvorili utakmici i već u 3. minuti Arsić je matirao Gavrića za minimalno vodstvo. U finišu poluvremena, tačnije u 44. minuti, Jović je uspio vratiti stvari na početak i na odmor se otišlo pri neriješenom rezultatu (1:1).

Trener Timić je na poluvremenu imao šta da kaže svojim izabranicima i Jedinstvo je zaigralo znatno bolje u nastavku. Ključan trenutan viđen je u 85. minuti kad aje veteran Manojlović pogodio za vodstvo i ujedno pobjedu.

Ovim trijumfom Jedinstvo je ušlo u nešto sigurniju zonu na tabeli, dok gostima i dalje preostaje brige o borbi za opstanak.

Druga liga Republike Srpske - Istok, 22. kolo:

Jedinstvo - Ilička 2:1 (1:1)

Jedinstvo: Gavrić, Jovanović,  Manojlović,  Sekulić,  Jović,  Makarić,  Perić,  Mitrović,  Stajić,  Gašević,  Ristić. 

Vukadinović, Grubešić,Maksimović, Šavija, N.Marković, Arsić,Milojević, M.Mišković, Karaman. D.Mišković,Čebić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi