Jedinstvo u finišu do boda u Orašju

Prva liga FBiH, 13. kolo

Jedinstvo u finišu do boda u Orašju

U okviru 13. kola Prve lige Federacije BiH posljednjeplasirano Orašje odigralo je neriješeno s bihaćkim Jedinstvom, a susret je okončan rezulatom 2:2. 

Labudovi sa Save do vodstva su došli već nakon 16. minuta igre preko Rajevića, da bi u 31. minuti Topić postigao pogodak za 1:1. 

U drugom poluvremenu Bišćani zbog dosuđenih crvenih kartona nisu mogli računati na dva fudbalera, što je Orašje brzo iskoristilo i nakon par minuta došlo do nove prednosti.

Ipak, u samom finišu utakmice Jedinstvo je uspjelo postići izjednačujući pogodak, a strijelac je bio Šiljeg. Do kraja utakmice bilježimo po nekoliko šansi na obje strane, ali promjene rezultata nije bilo. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

ORAŠJE: Mandušić, Benca, Lugavić, Špionjak, Rajović, Kovčić, Radovanović, Osmanović, Simonović, Hubana, Protrka

JEDINSTVO: Hodžić, Kovačević, Halilović, Šiljeg, Topić, Milenković, Čizmić, Tole, Sinanović, Đug, Rovčanin

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.