Jedinstvo u Gradišci poraženo od Kozare

Jedinstvo u Gradišci poraženo od Kozare

Nekadašnji premijerligaši Kozara i Jedinstvo jučer su na Gradskom stadionu u Bosanskoj Gradišci odigrali prijateljsku utakmicu u kojoj je domaća momčad slavila rezultatom 2:1. 

Iako su Bišćani bolje otvorili utakmicu, prvi do vodstva stigli su fudbaleri Kozare preko Šuke koji je u 10. minuti nakon odličnog proigravanja Bosnića matirao golmana Jedinstva.

Do kraja poluvremena Jedinstvo je uspjelo izjednačiti, a pogodak je postigao Sinanović u 45. minuti susreta.

Prisutnih oko 200 gledaoca već na samom startu drugog poluvremena moglo je vidjeti novi pogodak, ovaj put u režiji Kovljena koji je lijepim golom sa vrha šesnaesterca doveo Kozaru u vodstvo i postavio konačnih 2:1.

Narednu provjeru fudbaleri Kozare imaju u petak, kada će ugostiti ekipu Rudar Prijedora, dok će Jedinstvo u srijedu testirati hrvatskog trećeligaša Vinogradara.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti