Jedinstvo u velikim problemima pred gostovanje u Kaknju

Bišćani oslabljeni gostuju Mladosti

Jedinstvo u velikim problemima pred gostovanje u Kaknju

Nakon što su proteklog vikenda odigrali neriješeno na svom stadionu sa Radničkim iz Lukavca (1:1), Bišćani će u subotu gostovati u Kaknju, gdje će u okviru 10. kola Prve lige FBiH odmjeriti snage s trećeplasiranom Mladosti.

Šef stručnog štaba Jedinstva, Ahmet Kečalović, nalazi se u velikim problemima kada se radi o sastavljanju ekipe, pogotovo kada uzmemo u obzir da čak pet prvotimaca neće moći konkurisati za ovaj meč. 

"Veliki problemi su nas zadesili pred ovu utakmicu, u kojoj nećemo moći računati na kartonirane Kovačevića i Rovčanina, te Topića, Vilu i Hasanhodžića koji će zbog povrede morati odsustvovati s terena jedno vrijeme. Međutim, uvjeren sam da su ostali igrači, koji će dobiti priliku, spremni za napore koji ih očekuju u Kaknju", izjavio je Kečalović za SportSport.ba.

Ipak, trener tima iz Bihaća kaže kako u Kakanj neće otputovati s bijelom zastavicom.

"Bez obzira što smo oslabljeni, nema smisla da se predajemo unaprijed. Idemo u Kakanj da se nadigravamo i pokušamo ostvariti što bolji rezultat", zaključio je Kečalović.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.