Jedinstvo vratilo dvojicu bivših fudbalera

Topić i Galin ponovo u Bihaću

Jedinstvo vratilo dvojicu bivših fudbalera

Uprava Jedinstva iz Bihaća uspješno je realizirala pregovore sa Borislavom Topićem i Milošom Galinom.

Nakon što je prije nekoliko dana u Jedinstvo došao Dženis Šuman, nova imena u rubrici "dolasci" su Borislav Topić (32) i Miloš Galin (26) s kojima su dogovoreni svi uvjeti i oni će od proljeća nositi crveno-bijeli dres. 

Ovaj dvojac je imao priliku nastupati za Jedinstvo i u prošlosti. Topić je posljednji angažman imao u Slobodi iz Novog Grada, a pored Jedinstva tokom svoje dosadašnje karijere još je igrao za Rudar Prijedor, BSK Borču, Targu Mureš, Novi Pazar i Nomme Kalju. Po vokaciji je vezni igrač. 

Kada je u pitanju Galin, radi se o korpulentnom napadaču koji je dres Jedinstva nosio u dva navrata. Još je bio u Sliemu Wanderers, Udon Thaniju, Iskri, Slobodi, Kalamati, Bratstvu, Radu, Drini, Donjem Sremu... 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nema sumnje da će Topić i Galin predstavljati pojačanja za bihaćki klub, kojem u drugom dijelu sezone predstoji borba za opstanak u Prvoj ligi FBiH.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi