Jelić dijeli pravdu u Gradačcu, Jakupović na Piroti

Službena lica 2. kola Prve lige FBiH

Jelić dijeli pravdu u Gradačcu, Jakupović na Piroti

S. Mlaćo

U subotu se igra svih osam mečeva drugog kola Prve lige FBiH.

Derbi se igra u Gradačcu gdje će snage odmjeriti Zvijezda i Sloga Simin Han. Zvijezda je sezonu otvorila gostujućom pobjedom nad Igmanom (1:0), dok je Sloga Simin Han bez većih problema na svom terenu savladala Metalleghe iz Jajca (2:0).

Pravdu na ovom meču će dijeliti Frano Jelić iz Širokog Brijega sa svojim pomoćnicima Stipom Velićem iz Livna i Silviom Bubalom iz Mostara. Četvrti sudija je Marin Pavlović iz Ljubuškog, a delegat Okić Mustafa iz Gračanice.

Zanimljivo će biti i u Travniku gdje se sastaju Travnik i Bosna Visoko. Na Piroti će pravdu dijeliti Edin Jakupović iz Bihaća, dok će njegovi pomoćnici biti Haris Baković iz Sarajeva i Marko Perić iz Mostara. Četvrti sudija je Mateo Musa iz Čitluka, a delegat Suvad Alibašić iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pogledajte službena lica svih utakmica 2. kola Prve lige FBiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi