Jelić: Dobro se poznajemo, mi se idemo nadigravati

Član MNK Centar za SportSport.ba

Jelić: Dobro se poznajemo, mi se idemo nadigravati

S. Mlaćo

U subotu će u derbiju 11. kola Premijer lige naše zemlje u futsalu snage odmjeriti Mostar SG i Centar iz Sarajeva.

 Mostarci ove sezone djeluju veoma uigrano i efikasno, dok su Centar brani naslov prvaka. Subotnji domaćini imaju dva boda više od Sarajlija, ali u MNK Centar se nadaju da će nakon meča situacija na tabeli biti drugačija.

"Mi idemo da se nadigravamo i pobjedimo, a igrači oba kluba se dovoljno poznaju. Mislim da će to biti taktički tvrda utakmica u kojoj se pobjednik neće dobit tako lako. Oba kluba imaju vrhunske igrače tako da će biti prava poslastica za gledaoce", kazao je za SportSport.ba član MNK Centar Bilal Jelić. 

Iako i ove godine žele prvo mjesto, u timu iz Sarajeva respektuju svog protivnika.

"Stari Grad je ekipa za respekt, a to pokazuje i tabela. Mi već nekoliko godina imamo istu ekipu na okupu i mislim da sa ovom utakmicom  prvenstvo nije gotovo, ima tu još da se igra. Svakako, ovo je najbitnija utakmica sezone za oba kluba", dodao je Jelić. 

Meč između Mostar SG i MNK Centar igra se u subotu u dvorani Mithad Hujdur-Hujka sa početkom u 18 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi