Jelić napustio Vitez, slijedeća destinacija inostranstvo ili Travnik

Iako je već bio najavljen kao novo pojačanje

Jelić napustio Vitez, slijedeća destinacija inostranstvo ili Travnik

S. Mlaćo

Iako je već bio predstavljen kao novo pojačanje NK Vitez, srbijanski internacionalac Igor Jelić ipak u narednoj sezoni neće nositi dres ovog bh. premijerligaša.

Jelić, koji je već ranije nosio i dres Travnika, obavio je par treninga sa Vitežanima, te odigrao 20-tak minuta u prijateljskom duelu protiv Čelika, ali zatim i napustio našu zemlju. Za SportSport.ba je otkrio šta se zapravo promijenilo u skoro pa završenom transferu.

"Bio sam sve dogovorio sa Vitezom. Trener je odličan, prihvatio me super, kao i igrači. Klub i ljudi u njemu su fenomenalni i jako mi je žao što nisam imao priliku  da surađujem sa Borisom Pavićem, međutim zbog nekih problema koji nisu iz fudbalske priče nisam mogao da ostanem", priča Jelić za naš portal.

Trenutno pokušava pronaći angažman u inostranstvu, a nije nemoguće da u narednoj sezoni ipak zaigra u našoj zemlji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Beogradu sam, ali čekam nešto za inostranstvo. Vidjeti ćemo. Obećao sam i Nihadu Selimoviću iz NK Travnik da bih u slučaju da ne pronađem angažman vratio se u Travnik", dodaje vezista koji je u svojoj karijeri nastupao i za BSK Borču, Donji Srem, Bežaniju, Novi Pazar, Zestafoni, Mladost, Voždovac i OFK Beograd. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti