Jelisavac: Nadam se da će Borac imati značajnu ulogu u eliti

Šef struke Rudara nakon poraza u Banjaluci

Jelisavac: Nadam se da će Borac imati značajnu ulogu u eliti

D. Vejo

Fudbaleri Rudara poraženi su večeras u petom kolu play-offa Prve lige Republike Srpske u krajiškom derbiju od Borca u Banjaluci rezultatom 4:1 (0:1) te su tako protivniku i matematički osigurali plasman u društvo najboljih ekipa BiH.

Šef struke Prijedorčana istakao je da je domaćin zasluženo slavio, te Banjalučanima poželio sve najbolje u Premijer ligi BiH.

"Čestitao bih prije svega kolegi Trivunoviću na osvajanju šampionske titule. Ove godine, Borac je napravio čudo i srušio sve moguće rekorde. Moje iskrene čestitke od srca, nadam se da će Borac u Premijer ligi BiH imati značajnu ulogu. Što se današnjeg meča tiče, drago mi je prvenstveno zbog publike, koja je imala šta da vidi. Sjajan fudbal, sa dosta golova. Ključni minut, bio je pred kraj prvog poluvremena kada smo u jednom napadu imali tri šanse i nismo postigli gol. To je protivnik u nastavku kaznio i zasluženo slavio", izjavio je trener Rudara, Zlatko Jelisavac.

Naredni meč, Rudar igra pred svojom publikom, a kada im u goste dolazi ekipa Drine iz Zvornika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi