Jelisavac: Nismo htjeli Sarajevo

Jelisavac: Nismo htjeli Sarajevo

D. Banović

Voljom žrijeba Slobode iz Bosanskog Novog u osmini finala Kupa BiH igrat će protiv Sarajeva, a napadač prvoligaša iz RS, Mišo Jelisavac, kaže da žrijeB nije bio naklonjen njegovoj ekipi.

"Dobili smo teškog rivala. Prije žrijeba niko u klubu nije želio da izvučemo Sarajevo, Borac ili Željezničar, jer to su najjači klubovi u BiH. Sreća nam nije bila saveznik, no šta je tu je", rekao je Jelisavac i dodao:

"Utjeha je to što ću igrati na Koševu i trudiću se da budem i strijelac. Sarajevo je veliki favorit, ali i motiv za sve nas. Nećemo se predati."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.