Defanzivac Širokog Brijega pred duel sa Željezničarom

Ješe: Pokazat ćemo da smo dorasli trofeju

Danas je na raporedu prvi susret Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će Željezničar na Grbavici dočekati Široki Brijeg. 

"Već su nam glave okrenute prema Kupu, to nam je jedina šansa da osvojimo trofej nakon dugog niza godina. Nadam se da ćemo prikazati dobru igru i odigrati kako znamo, samo problem je ta relizacija. Nadam se da neće zakazati sutra i u revanšu i da ćemo pokazati da smo dorasli tom trofeju," rekao je Vedran Ješe pred susret sa Željezničarom i dodao: 

 

"Sigrno će Željezničar nametnuti veliki pritisak, njima je to jedinstvena prilika da naprave dobar rezultat. Ja bih molio ispred svih igrača da bude dobro suđenje, pa da igrači pokažu šta znaju," riječi su Ješea. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.