Trener FK Sarajevo pred Travnik

Ješić: Cilj je navijače obradovati dobrom igrom i pobjedom

T. Hebib

Danas je u prostorijama FK Sarajevo održana konferencija za medije povodom nedjeljne utakmice 17. kola BH Telecom Premijer lige BiH protiv Travnika.

Prisutnim novinarima ispred FK Sarajevo obratili su se trener Miodrag Ješić, te prvotimci Haris Duljević i Edin Rustemović. 

"Imamo problema sa povredama. Samir Radovac i Advan Kadušić neće biti u sastavu, Harmony Ikande se žalio na povredu tokom nedjelje i nije trenirao sa ekipom dva dana. Purić i Stepanov rade odvojeno, tako da imamo određenih problema. Igrači su koji su spremni i zdravi će uspjeti da odigraju kvalitetnu utakmicu unatoč teškim uslovima za igru. Bez obzira, vjerujem da ćemo uspjeti obradovati navijače dobrom igrom i osvajanjem tri boda. Nema unaprijed osvojenih bodova, ušli smo u ritam dobrih rezultata i mislim da imamo snage da nastavimo u tom ritmu", istakao je Miodrag Ješić na konferenciji za medije. 

Srbijanski stručnjak se dotakao i veoma teških uslova za igru.

"Fudbal se igra zbog navijača i trebali su ova dva kola prebaciti za proljeće. Mislim da bi ta odluka svima išla u prilog, jer je po ovom vremenu teško gledati, a ne igrati. Vidjet ćemo kakva će odluka biti, ali najlogičnije bi bilo da se odgodi", zaključio je trener FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, utakmica između Sarajeva i Travnika počinje u 13 sati. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti