Ješić: Nije se igrao fudbal, niko nije zaslužio da pobijedi

Trener Sarajeva nakon utakmice

Ješić: Nije se igrao fudbal, niko nije zaslužio da pobijedi

E. Škorić

Miodrag Ješić, trener Sarajeva, nije bio zadovoljan kako se igrao 106. vječiti derbi.

Sarajevo je na Grbavici poraženo s 1:0 od Željezničara u utakmici u kojoj je bilo i dosta prekida. 

"Do tog gola se i igrao fudbal. Imali su sreće da postignu taj pogodak. Nakon toga se malo igralo, bilo je dosta prekida. Želji čestitam na pobjedi, ali nijedna ekipa nije zaslužila da pobijedi. Svega je bilo, osim pravog  fudbala", kazao je Ješić, dodavši:

"U prvom dijelu smo nekako i igrali, u drugom nismo došli do igre od prekida. Ništa nam nije ni išlo od noge. Dosta valjanja, prekida...".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O Veležu

"Ima vremena, sada je pauza. Dosta vremen da se razmišlja o novoj utakmici", istakao je Ješić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije