Trener Sarajeva nakon utakmice

Ješić: Ostavka? Pričat ćemo nakon prespavane noći

Trener FK Sarajevo Miodrag Ješić bio je utučen nakon poraza od Slobode rezultatom 3:0 i eliminacije iz Kupa Bosne i Hercegovine.

"Težak poraz. Jednostavno, podlegli smo pritisku, ušli smo stegnuto u utakmicu i ništa nam nije išlo. Poremetio nas je prvi gol, pa zatim i povreda Kovačevića... Ništa nije funkcionisalo kako treba i ostaje nam samo da čestitamo Slobodi na zasluženom prolasku dalje", rekao je Ješić, te dodao:

"Navijačima se izvinjavam u ime svih nas iz stručnog štaba i fudbalera. Oni su se trudili ali nije išlo. Skandiranje navijača na kraju utakmice? Jasno mi je šta oni žele. Ovo je šok za sve u klubu i ne bih večeras da pričam o tome".

Na pitanje hoće li ostati na klupi Sarajeva, Ješić je odgovorio:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Potrebno nam je da prespavamo, pa ćemo sutra da pričamo o tome hoću li ostati trener Sarajeva".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi