Jogunčić novi igrač Goražda

Jogunčić novi igrač Goražda

Ponajbolji stoper u prošloj sezoni Prve lige FBiH, nekadašnji igrač Slobode, Bratstva, Radničkog, dubrovačkog GOŠK-a, Samir Jogunčić, potpisao je danas ugovor sa starim-novim prvoligašem, ekipom Goražda. 

Jogunčić je lani nosio dres Radničkog, a prije tri godine bio je najbolji igrač Slobode u Premijer ligi BiH. Navijači Radničkog proglasili su ga najboljim igračom tog tima u proljetnoj polusezoni 2014. godine.

„Vrlo brzo sam se sa upravom Goražda dogovorio oko uslova. Potpisat ću ugovor na 6+6 mjeseci i mogu vam reći kako sam prezadovoljan ponuđenim. Također, mogu obećati kako ću pružiti svoj maksimum u novom klubu i opravdati očekivanja uprave, trenera i navijača“, kaže Jogunčić.

Goraždani s dovođenjem iskusnog Jogunčića dobili su kvalitetno rješenje u posljednjoj liniji odbrane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.