Jordanci nude višegodišnji ugovor Alispahiću

Opravdao očekivanja

Jordanci nude višegodišnji ugovor Alispahiću

Kemalu Alispahiću ponuđen je višegodišnji ugovor u jordanskom prvoligašu Al-Ramthi.

Nekadašnji strateg Čelika, Sarajeva i Željezničara je Al-Ramthu je doveo do samog kraja takmičenja u Kupu, a rezultati ne izostaju ni u prvenstvu. U 11 utakmica koliko je vodio tim, Al-Ramtha je ostvarila sedam pobjeda, tri remija i samo jedan poraz. 

U Al-Ramthi su i više nego zadovoljni radom Alispahića i zbog toga su mu ponudili petogodišnji ugovor, a sa njim žele stvoriti sistem koji uključuje stvaranje akademije i strateški plan razvoja fudbala u Jordanu. Odluku o budućnosti Alispahić još uvijek nije donio. 

Alispahić je na kormilo Al-Ramthe stigao sredinom januara. U inostranstvu je imao priliku raditi i u prošlosti kada je vodio Ravan Baku, Mughan, Al-Ittihad, Sabu Baterry, te reprezentaciju Tadžikistana. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi