Još tri pojačanja stigla u Gračanicu

Žele u Premijer ligu

Još tri pojačanja stigla u Gračanicu

M. Šljivak

Bratstvo iz Gračanice ozbiljno razmišlja o ulasku u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Nakon što su doveli Mirzu Hamzabegovića i Rijada Pljevljaka iz bihaćkog Jedinstva, danas su gračaničkog prvoligaša pojača još tri fudbalera.

Od danas su članovi tima iz Gračanice postali Eldar Ikanović, Nadil Buljubašić i Admir Čehajić.  

Ikanović je u Gračanicu stigao iz Radničkog iz Lukavca, a pored ovog tima je igrao još za banovićku Budućnost i švicarski Thun. Mladi Nadil Buljubašić (21) stiže iz crnogorske ekipe Ibar,  dok je Čehajić stigao iz Gradine.

Rukovodstvo tima iz Gračanice je najavilo još nekoliko pojačanja koja bi trebala stići do kraja sedmice. Izjestan je dolazak Eldina Trumića iz Budućnosti, a moguć je dolazak Bajre Spahića  i Alena Turbića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.