Jović: Borac je kvalitetniji od mnogih

Igrač odluke u Bijeljini

Jović: Borac je kvalitetniji od mnogih

Tri pobjede u nizu bez primljenog gola bile su dovoljne da Borca uhvati priključak sa vodećim timovima. 

Toni Jović je postigao gol odluke u utakmici protiv Radnika koju je banjalučki tim dobio rezultatom 1:0.

"Važna i kazao bih i očekivana pobjeda Borca. Jasno je da smo mi u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od mnogih u ligi. Radnik je bio tvrd protivnik i smatram da smo gol postigli u idealno vrijeme, prije odlaska na odmor. Konsolidirali smo se i na kraju je to dalo rezultat," rekao je Toni Jović koji je ovog ljeta u Borca stigao iz Rijeke.

Trener Marinović konačno može da bude zadovoljan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Znali smo da će Radnik igrati pod pritiskom i zato sam od igrača tražio da u ovaj susret uđemo hladne glave i pametnom igrom dočekali smo svoju šansu. Pobjeda je apsolutno zaslužena," dodao je Marinović.

U idućem kolu koje je na programu u nedjelju 5.oktobra Borac će u derbiju dočekati jednog od najljućih rivala Željezničar.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.