Jović: Dobili smo najtežeg protivnika

Reakcije na žrijeb polufinala Kupa BiH

Jović: Dobili smo najtežeg protivnika

A. Beganović

Trener mostarskog Zrinjskog, Dragan Jović, smatra da je njegov klub u ovom trenutku dobio najtežeg mogućeg protivnika, ali ističe da su šanse za prolaz u finale podjednake.

"U ovom trenutku dobili smo najtežeg mogućeg protivnika. Željezničar igra u izvrsnoj formi i mislim da sreća ovaj put nije bila naš saveznik", rekao je za SportSport.ba Dragan Jović i dodao:

"Mi imamo još mnogo prostora za napredak tako da sam mišljenja da će oba susreta biti pravi fudbalski spkektakli. Možda je naša najveća prednost to što je revanš u Mostaru. Biće teško, no siguran sam isto tako da će biti i neizvjesno, te da će moji izabranici učiniti sve da dođemo do finala."

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.