Jović: Došli smo po remi

Kup Bosne i Hercegovine

Jović: Došli smo po remi

A. Beganović

"Došli smo po ovaj rezultat. To se osjetilo i na našoj igri. Prvo poluvrijeme smo odigrali zatvoreno, ali to nam je i bio cilj. Znali smo da će Sarajevo u drugom djelu krenuti ofanzivnije i da ćemo mi to iskoristiti“, rekao je trener Zrinjskog, Dragan Jović, za SportSport.ba te dodao:

„Nakon našeg vodstava malo je popustila koncentracija kod mojih izabranika pa je Sarajevo uspjelo izjednačiti. Međutim, treba napomenuti da Sarajevo ima dobru momčad i da još ništa nije završeno. Mi imamo prednost ali sam siguran da će biti teško u uzvratu“.

Zrinjski iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Na početku sezone mostarski premijerligaš imao je nekoliko kikseva, ali posljednji rezultati, kako u prvenstvu tako i u kupu, popularne Plemiće ponovo „guraju“ u krug favorita.

„Početak sezone za nas je bio jako stresan. Evropski susreti, mnogo ozljeđenih igrača, tako da nismo bili na nivou ali kako vrijeme odmiće mi igramo sve bolje. U nedelju je veliki gradski derbi i nadam se da ćemo pobijediti Velež te tako skroz prihvatiti priključak s vrhom“, zaključio je Jović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti