Jović: Favoriti smo, sve osim prolaza bilo bi iznenađenje

Trener Borca nakon žrijeba

Jović: Favoriti smo, sve osim prolaza bilo bi iznenađenje

Trenutnom lideru BH Telecom Premijer lige, timu banjalučkog Borca, današnji žrijeb šesnaestine finala Kupa BiH za protivnika dodijelio je ekipu Drine iz Višegrada.  

Trener Banjalučana Dragan Jović bio je itekako zadovoljan žrijebom.

"Naravno zadovoljan sam žrijebom, objektivno mi smo favoriti u duelu protiv kluba koji dolazi iz nižeg ranga. Mislim da bi sve osim našeg prolaza bilo iznenađenje", strateg Banjalučana Dragan Jović.

O ambicijama tima iz Platonove u okviru Kupa BiH u ovoj sezoni Jović kaže:
"Igrat ćemo i nastojati doći što dalje u ovome takmičenju, a sve će zavisiti i od toga koliko će nam na ruku ići i žrijeb u narednim kolima".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ekipa Borca nakon šest odigranih kola domaćeg prvenstva nalazi se na prvom mjestu, a mnogi to smatraju iznenađenjem.

"Zadovoljan sam igrom moje ekipe na startu prvenstva. Mislim da smo sve iznenadili obzirom da nas mnogi nisu vidjeli na mjestu na kojem se sada nalazimo. Ipak, u naredna tri kola slijede nam tri teške utakmice, tako da je teško očekivati da i ostanemo lider", istakao je na kraju Dragan Jović, ali kazao da ukoliko se njegovoj ekipi ukaže prilika da se bori za titulu da je neće ispustiti.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.