Jović je zadužio Zrinjski, ali na terenu nema popusta"

Trener Zrinjskog uoči današnjeg susreta

Jović je zadužio Zrinjski, ali na terenu nema popusta"

A. Beganović

U prvom susretu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine u Mostaru će danas snage odmjeriti domaći Zrinjski i Sarajevo.

Obje momčadi u posljednje vrijeme pružaju dobre partije, pa nas po svemu sudeći očekuje jako zanimljiv susret, a trener Plemića, Dragan Perić, vjeruje u novi uspjeh svojih izabranika.

"U goste nam dolazi Sarajevo sa Draganom Jovićem, čovjekom koji je zadužio naš klub, a u tri godine našeg zajedničkog rada stvorili smo neraskidivo prijateljstvo. Dočekat ćemo Jovića kao velikog prijatelja. ali na terenu neće biti popusta", istakao je trener Plemića Dragan Perić.

Šef struke mostarkih Plemića uvjeren je da njegovi izabranici uz vrliku podršku s tribina mogu do povoljnog rezultata.

"Siguran sam da će momci na terenu pružiti svoj maksimum. Pokušat ćemo izboriti što bolji rezultat pred revanš na Koševu. Naš cilj je plasman u Evropu, a iste se možemo dokopati i preko Kupa. Svi igrači su zdravi, atmosfera u svlačionici je fenomenalna i nadam se da ćemo uz veliku podršku s tibina doći do uspjeha.", zaključio je Perić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.