Trener Zvijezde 09

Jović: Mogu biti zadovoljan zbog pobjede

Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišići danas je kao gost savladala Olimpik sa 2:1 u okviru prve utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Zadovoljan izdanjem svoje ekipe bio je trener Zvijezde 09 Aleksandar Jović, koji je tek prije desetak dana postao šef stručnog štaba ovog kluba.

"Mogu biti zadovoljan cijelom utakmicom. U prvom poluvremenu smo bili izjednačeni, ali Olimpik je postigao jedan gol zahvaljujući majstoriji Vučine Ščepanovića. Na poluvremenu smo se dogovorili da nastavimo igrati kao do tada, bili smo bolji u drugom poluvremenu, postigli dva gola i imali u posljednjih deset minuta imali neke šanse da nokautiramo protivnika", rekao je Jović, te nastavio:

"U principu, zadovoljan sam. Očekuje nas još 90 minuta revanša na našem terenu, ali već u subotu imamo utakmicu sa Podrinjem. Spremamo se maksimalno za tu utakmicu jer želimo ostati u utrci za prvo mjesto. Nakon toga u srijedu slijedi revanš i probat ćemo da se plasiramo dalje"

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti