Jović sljedeće sedmice potpisuje za Zrinjski?

Dolazi iz redova Borca

Jović sljedeće sedmice potpisuje za Zrinjski?

Hrvatski internacionalac Toni Jović karijeru će, prema svemu sudeći, nastaviti u Zrinjskom. 

Jović je nakon dvije sezone provedene u Borcu odlučio da potraži novi klub, a u borbi za njegovo dovođenje je najkonkretniji bio aktuelni šampion BiH Zrinjski s kojim bi sljedeće sedmice trebao i zvanično potpisati ugovor. 

Ovaj ofanzivni vezista se uspio oporaviti od povrede, a da je transfer pred realizacijom potvrdio je i za SportSport.ba.

"U zadnje vrijeme sam se bio bazirao isključivo na svoj oporava, terapije i treninge, a brigu oko novog kluba sam prepustio agentu. Najbitnije je da sam se oporavio i da više nemam nikakvih problema", kazao je Jović i dodao:

"Kontakti sa Zrinjskim postoje od ranije. Pregovori su u završnoj fazi i tokom sljedeće sedmice bi trebao sve završiti i potom potpisati ugovor. Meni bih zasigurno bila čast igrati u jednom takvom klubu koji je aktuelni šampion BiH. Nadam se da će se sve to riješiti na najbolji mogući način", dodao je Jović. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Jović je rođen 2. septembra 1992. godine u Novoj Gradišci i prošao je kompletnu omladinsku školu Rijeke iz koje je i stigao u Borac. Za dvije godine u Banja Luci odigrao je 60 utakmica i postigao 11 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi