Jovo Kojić i Salih Hinović najbolji igrači polusezone

Prema izboru navijača Čelika

Jovo Kojić i Salih Hinović najbolji igrači polusezone

D. Kurbegović

Navijači Čelika od prošle sezone biraju najboljeg igrača sezone, Udruženje "Robijaši 1988" kao zvanični glas navijača crno-crveni na kraju prvenstva izabrat će igrača, koji će ponijeti titulu pod nazivom "Ponos Robijaša". Prošlogodišnji laureat bio je desni bočni Darko Mišić, koji je imao čast da postane prvi igrač Čelika, kojem je dodijeljena gore navedena nagrada.

Zanimljivo da se nakon 15 kola u ovoj sezoni na prvom mjestu našla dvojica igrača, rezervni golman Salih Hinović, te stoper Jovo Kojić. Njih dvojica su skupili po 16 bodova, a u stopu ih prate Darko Mišić sa 12, te Ognjen Đelmić sa 11 bodova.

Salih Hinović je na početku sezone odlično branio, te je u utakmicama protiv Viteza, Borca i Sarajeva ponio epitet igrača utakmice. S druge strane Jovo Kojić stameni stoper Zeničana, doveden je pred početak ove sezone da pojača odbranu crno-crveni, međutim ovaj korpulentni defanzivac pokazao se kao odličan u prekidima, te je u 14 odigranih utakmica postigao 6 golova.

Biće interesantno ko će od gore navedenih igrača na kraju sezone biti izabran za najboljeg igrača, a najboljem će biti uručena nagrada "Ponos Robijaša" od strane Udruženja "Robijaši 1988" nakon posljednje utakmice u prvenstvu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.