Jovo Kojić ostaje u Čeliku do kraja sezone

Ništa od prelaska u kazahstanski Taraz

Jovo Kojić ostaje u Čeliku do kraja sezone

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nalaze se u Međugorju, gdje imaju sve uslove za normalan rad, a lijepo vrijeme koje je u našoj zemlji dobro je došlo crno-crvenima, da što bolje odrade drugu fazu priprema.

Dobra vijest za trenera Borisa Pavića jeste da će korpulentni stoper Jovo Kojić ostati do kraja sezone u Čeliku, ovaj sjajni igrač, koji je u prvom dijelu sezone postigao čak šest golova, nije dogovorio prelazak u kazahstanski Taraz, koji je bio zainteresovan za njegove usluge.

Čelik je kako saznajemo tražio 50.000 eura, ali je to za klub iz Kazahstana u ovom trenutku bila visoka cijena, tako da do dogovora nije došlo, te će ovaj 27-godišnji defanzivac i na proljeće nositi crno-crveni dres.

Sutra će Zeničani u Pločama odigrati drugu pripremnu utakmicu protiv hrvatskog trećeligaša Jadrana, dok je u petak zakazana i generalna provjera protiv Goška u Gabeli, nakon čega je planiran i povratak u Zenicu, te finalni dio priprema za nastavak sezone.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti