Jug: Ljubušaci predvode listu strijelaca

Druga liga FBiH - grupa Jug

Jug: Ljubušaci predvode listu strijelaca

E. Škorić

Najbolje strijelce Druge lige FBiH - grupa Jug predvodi Mirko Jeličić.

Jeličić, napadač Sloge iz Ljubuškog, zabio je osam golova u šest kola, a njegov suigrač Marko Grgić postigao je šest pogodaka.

Po pet golova dali su Ivica Jurkić iz Kamešnice, te Marko Raguž iz Stoca. Gol manje postigli su Ivan Jurič iz Tomislava, Valentino Mazreku iz Blagaja, te Ante Radoš iz Šujice.

Strijelci Druge lige FBiH - grupa Jug:
Osam golova: Mirko Jelčić (Sloga Lj.)
Šest golova: Marko Grgić (Sloga Lj.)
Pet golova: Ivica Jurkić (Kamešnica), Marko Raguž (Stolac)
Četiri gola: Ivan Jurič (Tomislav), Valentino Mazreku (Blagaj), Ante Radoš (Šujica)
Tri gola: Ivan Biloš (Grude), Samir Bitevija (Klis), Elvin Boškailo (Stolac), Andrija Braćić (Grude), Aid Čaluk (Kupres), Pavo Čeko (Kamešnica), Mijo Džajić (Brotnjo), Amel Handžić (Sloga LJ.), Marko Omazić (Kamešnica), Mario Pavić (Tomislav), Darko Raguž (Stolac), Nedžad Serdarević (Sloga Lj.), Dario Stipić (Posušje), Branimir Sušac (Brotnjo), Branimir Velić (Sloga Lj.), Radenko Zubonja (Stolac).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti