Juniori BiH danas protiv Francuske

Kvalifikacije za juniorsko Evropsko prvenstvo

Juniori BiH danas protiv Francuske

Danas počinje elitna runda kvalifikacija za juniorsko Evropsko prvensto u nogometu.

Juniorski reprezentativci Bosne i Hercegovine će danas u 16:00 sati gostovati selekciji Francuske. 

Reprezentacija BiH će protiv domaćina odigrati meč prvog kola grupe 5 elitnog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Susret će se odigrati u Francuskom gradu Romorantinu.

„U pripremnom periodu smo odradili sve što je planirano i momci su spremni za obaveze koje ih očekuju na ovom turniru. Na startu se sastajemo sa najjačim protivnikiom, što može biti i dobra stvar. Znamo sve o selekciji Francuske koja je veoma kvalitetna. Imamo uvid u njihove dobre strane, ali i mane koje ćemo pokušati da iskoristimo. Nadamo se dobroj utakmici i želimo da predstavimo bh fudbal u lijepom svjetlu", izjavio je selektor juniorske reprezentacije Toni Karačić, te dodao kako su igrači spremni za današnji susret.

U drugoj utakmici grupe, večeras u 19:00 sati će se sastati Izrael i Bugarska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti