Juniori Bosna Seme i Olimpika u finalu Kupa KS
FOTO: facebook Bosna Sema

Savladali Željezničar i Sarajevo

Juniori Bosna Seme i Olimpika u finalu Kupa KS

S. Mlaćo

U finalu Kupa FSKS 2017 snage će odmjeriti juniori Olimpika i Bosna Seme. 

Juniori Olimpika savladali su FK Željezničar. Nakon 90. minuta bilo je 1:1, te na penale 4:3.

Nade Željezničara su povele preko Arnesa Kurtovića u četvrtoj minuti, a izjednačenje je donio Edis Tahmaz  u 49. minuti.

FK "OLIMPIK"

Čalaković, Sejdović, Kutinčić, Bećirović ( Grošić 21 min.), Tarić, Biber (Dedović 58 min.), Buljubašić, Kišić (Hrustembegović 63 min.), Tahmaz (Haznadar 63 min), Šetkić (Vladavić 58 min.), Ćeman

Trener: Smajović Dzevad

FK "ŽELJEZNIČAR"

Mušija, Hećo, Selimović, Arnautović A., Arnautović Dž. (Bojanić 70 min.), Mehović (Bidžad 70 min.), Kurtović, Mujanović, Selmanović, Midžić

Trener: Omer Joldić

Danas su snage na pomoćnom terenu stadiona "Asim Ferhatović-Hase", odmjerili  juniori FK Bosna Sema i FK Sarajevo, a juniori Bosna Seme slavili su 4:1, te se zasluženo plasirali u finale.

Bordo nade su prve povele preko Mustafića, ali Bosna se vratila sa dva pogotka Sijerčića, te po jedan Hadžića i Kravića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije