Juniori Mladosti bolji od Čelika, Široki nadigrao Vitez

Premijer omladinska liga

Juniori Mladosti bolji od Čelika, Široki nadigrao Vitez

Juniori Širokog Brijega i Mladosti slavili su pobjede danas u okviru 12. kola Premijer omladinske lige Bosne i Hercegovine protiv Viteza, odnosno Čelika. 

Široki Brijeg je dočekao Vitez i slavio sa 4:3. Strijelci za domaću ekipu bili su Domagoj Marušić u 2. minuti i tri puta Luka Knežević (u 30., 45. i 74. minuti). 

U drugom susretu koji je počeo od 11.00 sati Mladost je slavila u gostima kod Čelika. Gosti su poveli u 8. minuti golom Omera Hadžića, a pobjedu su potvrdili autogolom Tarika Talića samo šest minuta kasnije. 

Juniorima Mladosti ovo je bila treća pobjeda ove sezone, dok je Čelik ostao na dva trijumfa. S druge strane, Široki sada ima pet pobjeda, odnosno 17 bodova, dok je Vitez ostao pretposljednji bez ijedne pobjede u dosadašnjem dijelu sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi