Juniori Olimpica slavili u Tuzli, Zvijezda bolja od Čelika

Juniori Olimpica slavili u Tuzli, Zvijezda bolja od Čelika

A. Beganović

Juniori Širokog Brijega su u okviru 3. kola Premijer lige u Vitezu s 2:0 savladali domaću ekipu, a oba pogotka za Širokobriježane postigao je Luka Juričić.

Pogotkom Aleksandra Stevića u 9. minuti Drina je s minimalnih 1:0 savladala Mladost, dok je Zvijezda pogocima Ademira Čolića i Mahira Jašarevića s 2:0 savladala Čelik.

U Tuzli su snage odmjerili Sloboda i Olimpic, a gosti iz Sarajeva su u samom finišu stigli do pobjede. Alen Habibović je u 8. minuti doveo domaće do prednosti, da bi u 75. minuti Armin Hajdarević poravnao, a u sudijskoj nadoknadi Aldin Hadžić je donio pobjedu Vukovima s Otoke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti