Juniori razbili Saudijsku Arabiju

Pobjeda BiH

Juniori razbili Saudijsku Arabiju

M. Šljivak

Juniorska fudbalska reprezentacija BiH pobijedila je u Krškom Saudijsku Arabiju s 4:0 u prijateljskom meču.

Nakon što su u prvom meču prije dva dana odigrali meč bez pobjednika (2:2), danas su izabranici Tonija Karačića odigrali mnogo bolji meč i na kraju su slavili pobjedu od 4:0.

Kapiten Zinedin Mustedanagić je s dva gola u prvom poluvremenu postavio rezultat od 2:0 nakon prvih 45 minuta, da bi potom u nastavku pogađali Semir Smajlagić i Besim Šerbečić za konačnih 4:0.

Bh. tim je susret odigrao u sljedećem sastavu: Igor Marković, Mario Bajo, Besim Šerbečić, Zinedin Mustedanagić, Mato Stanić, Ajdin Mujagić, Toni Nikić, Amar Suljić, Ivan Miličević, Marijan Ćavar, Predrag Vladić. Igrali su još: Martin Zlomislić, Nihad Mujakić, Petar Bojo, Zoran Blagojević, Semir Smajlagić, Stefan Kovač, Sandi Husić, Andrej Đurić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi