Juniori remizirali sa Crnom Gorom

Odigran drugi susret dva protivnika

Juniori remizirali sa Crnom Gorom

Juniorska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je na stadionu SRC Turbe u Travniku odmjerila snage sa reprezentacijom Crne Gore. Susret je završen rezultatom 1:1. 

Gosti su poveli u 53. minuti susreta, a mrežu našeg tima zatresao je Aleksandar Tončić u 53. minuti susreta. Izjednačenje izabranicima Tonija Karačića donio je Amar Burović u 80. minuti utakmice. 

Ovo je bio drugi susret pomenutih protivnika, a prvi je naša selekcija riješila u svoju korist rezultatom 2:0. Golove na stadionu Pirota za naš tim postigli su Amer Gojak u 19. i Luka Juričić u 44. minuti susreta. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.