Juniori Sarajeva remizirali protiv velikog Intera

Turnir u Italiji

Juniori Sarajeva remizirali protiv velikog Intera

Na prvoj utakmici 38. po redu Trofeo Dossena, juniorski tim Fudbalskog kluba Sarajevo odmjerio je snage sa vršnjacima velikana italijanskog fudbala, milanskog Intera. 

Utakmica u gradu Crema u Italiji, završena je rezultatom 0:0. Prvu veliku priliku na utakmici propustio je Aganspahić nakon odlične asistencije Samira Radovca.

Nešto kasnije poništen je pogodak Anđušića nakon diskutabilne nedozvoljene pozicije. Do kraja prvog poluvremena fudbaleri Sarajeva propustili su još dvije velike prilike preko Aganspahića i Kapića.

Dobar nastup omladinaca Sarajeva dobiva još više na značaju, ako se u obzir uzme da su i nekolicina kadeta, omladinci rođeni 1997. godine i mlađi, zabilježili nastup na ovoj izuzetno jakoj utakmici, namijenjenoj za igrače rođene 1995. godine i mlađe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.