Juniori Slobode i Zrinjskog nadmašili seniore

Sedam golova u Mostaru

Juniori Slobode i Zrinjskog nadmašili seniore

E. Škorić

Ovog vikenda igra se 16. kolo Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U konkurenciji juniora, Zrinjski je ugostio Slobodu, a na kraju je meč završen sa sedam golova i gosti su slavili s 4:3. Podsjetimo, seniori Slobode i Zrinjskog na Tušnju su danas odigrali 3:3.

Zrinjski je vodio na poluvremenu 2:1, ali su gosti u nastavku došli do preokreta i pobjede. Albijanić je postigao dva, a Bošnjak jedan gol za Zrinjski, dok je za goste iz Tuzle rezervista Kurtalić postigao dva gola, a po jedan Ahmetović i Hrnjić.

Sloboda je na vrhu izjednačena sa Sarajevom i Željezničarom, pa sve ekipe imaju po 37 bodova, s tim da juniori s Grbavice imaju meč manje.

Sarajevo je u gostima kod Mladosti deklasiralo domaći tim s 4:0. Za bordo tim golove su dali Blagojević, Hadžić, Smajlagić i Đurić, dok je Šabanović u 73. dobio direktan crveni karton.

Juniori Krupe su s 3:0 nadigrali Olimpic, dok je duel Čelika i Širokog Brijega završen bez pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi