Juniori Slobode sigurni protiv Čelika

Dva gola Kasumovića

Juniori Slobode sigurni protiv Čelika

E. Čaušević

Juniori Slobode danas su na domaćem terenu savladali Čelik sa ubjedljivih 3:0 u meču 9. kola Premijer omladinske lige.

Tuzlanski tim danas je bez većih problema uspio da savlada svoje vršnjake iz Zenice i tako dođe do nova tri boda. Sloboda je do prednosti stigla u 33. minuti utakmice kada je mrežu gostiju zatresao Amer Kasumović.

U drugom dijelu vidjeli smo dosta prilika na obje strane, a u finišu je Sloboda ovjerila pobjedu. Prvo je u 71. minuti Adin Omić povisio na 2:0, dok je konačnih 3:0 dvije minute kasnije svojim drugim golom postavio Kasumović.

Sloboda je na trećem mjestu sa 21 bodom, tri manje od lidera Sarajeva, a dva od Želje koji je na drugoj poziciji. Čelik je na 11. poziciji sa osam bodova.

Premijer omladinska liga BiH, 9. kolo:

Sloboda - Čelik 3:0

Sloboda: Glušac, Batalević, Čičkušić, Hodžić, Bećirović, Kurtalić, Kasumović, Jokić, Delić, Devedžić, Omerović.

Čelik: Begić, Begović, Sivac, Mujak, Talić, Durmić, Skopljak, Žuna, Šuvalić, Bašić, Selimović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi