Juniori Želje pobjedom u Krupi osigurali titulu prvaka
FOTO: facebook

Slavlje Željinih nada

Juniori Želje pobjedom u Krupi osigurali titulu prvaka

S. Mlaćo

Juniori Željezničara danas su u Krupi na Vrbasu savladali vršnjake iz Krupe te osigurali titulu prvaka dva kola prije kraja Premijer Omladinske lige BiH za juniore.

Plave nade su slavile sa visokih 4:0, a mrežu domaćih su pogađali dva puta Denis Žerić, te po jednom Ajdin Mujagić i Abdulah Maslo.

Juniori Željezničara tokom cijele sezone pružali su sjajne partije, te na kraju zasluženo osvajaju titulu prvaka, a prvi pratilac Sarajevo za njima sada zaostaje 11 bodova uz utakmicu manje, dok je Sloboda trećeplasirana također sa 68 osvojenih bodova.

Plavi su tako obezbijedili učešće u Ligi za prvaka za juniore i naredne sezone. 

 Premijer Omladinska liga BiH za juniore:

FK Krupa - FK Željezničar 0:4

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

FK Krupa: Pupovac, Bojanić, Bubić, Babić, Ilić, Gvozdenović, Šipovac, Kos, Mrđa, Arežina, Kulenović.

FK Željezničar: Karavdić, Šehić, Velić, Kurtović, Delić, Jusufi, Šubo, Mujagić, Žerić, Hajdarević, Hrvanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi