Jurčević: Protiv Veleža očekujem pobjedu

Vitez poražen od Mladosti

Jurčević: Protiv Veleža očekujem pobjedu

Vitez je jučer na gostovanju kod ekipe Mladosti iz Velike Obarske odigrao nedovoljno dobru utakmicu da izbjegnu poraz. 

Na ovoj utakmici su svirana čak tri penala. Kapiten Viteza Mladen Jurčević nije nastupao u ovoj utakmici za Vitez zbog ozljede.

"Imam manju ozljedu. U utakmici sa Olimpikom pretrpio sam neugodan i nesportski udarac od protivničkog igrača. Što se tiče utakmice protiv Mladosti, njima je to bila najvažnija utakmica sezone, a mi smo došli potpuno rasterećeni". 

"Svirana su im dva penala koja ne bi komentarisao. I nama je sviran jedan ali nažalost Kapetanu je golman obranio i mislim da se tu utakmica prelomila." izjavio je za SportSport kapiten Viteza Mladen Jurčević.

"Protiv Veleža iskreno očekujem pobjedu. Velež je veoma dobra ekipa, ali mi kod kuće igramo također odlično i idemo svakako na pobjedu. Svoj nivo igre do kraja sezone mogu i želim povećati" dodao je Mladen Jurčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.