Jurilj: Lijep je osjećaj biti dio ovog tima

Mladi reprezentativac BiH

Jurilj: Lijep je osjećaj biti dio ovog tima

S. Mlaćo

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine će danas u 17.00 sati u Trening centru NS/FS BiH u Zenici odraditi posljednji trening pred sutrašnji meč sa Lihtenštajnom.

Nekadašnji juniorski reprezentativac Alen Jurilj po prvi put se našao na spisku mladog bh tima.

"Ovo mi je prvi poziv za „U-21“ selekciju. Lijep osjećaj biti dio ovog tima. Sigurno da mi je veliko priznanje što ću predstavljati mladu reprezentaciju BiH zajedno sa svojim suigračima. U ovoj ekipi  igra mnogo kvalitetnih igrača. Nadam se da ćemo se predstaviti u pravom svjetlu“, rekao je Jurilj.

Kada je riječ o sutrašnjem susretu mladi ofanzivni igrač je nedvosmislen: „Očekujem dobru igru naše momčadi i pobjedu. Jako nam je bitno da sa tri boda uđemo u ovaj kvalifikacijski ciklus.“

Utakmica BiH-Lihtenštajn biće odigrana sutra u 15:00 sati u Trening centru NS/FS BiH uz direktan prenos na Arena Sport TV.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi