Kapiten Čelika pred sutrašnji meč sa Sarajevom

Jusić: Moramo dati sve od sebe, a treba nam i malo sreće

D. Kurbegović

Kapiten Čelika Emir Jusić nada se kako će njegov klub osvojiti Kup Bosne i Hercegovine.

Čelik je jako blizu trofeja kojeg odavno sanja. Zeničani imaju još 180 minuta 'rata' protiv Sarajeva. Prvi meč finala Kupa igra se u srijedu na Bilinom Polju.

"Što se tiče prve utakmice, uz dobro zalaganje uz malo neke sportske sreće možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Pozitivan rezultat bi bio da ne primimo gol i da damo makar jedan. Ako damo sve od sebe, možemo ponoviti ono što smo uradili na početku proljetnog dijela sezone", rekao je Jusić za SportSport.ba, dodavši:

"Sarajevo je u dobroj formi. Ista su imena, samo su definitivno poboljšali svoju igru. Pojedinačno su jaki, ali imamo i mi svoje šanse".

"Purić je bio kod nas i sjajan je igrač, zatim Bilbija, Stojčev... No, ako budemo posloženi kako treba, mislim da nam ne mogu napraviti probleme, ali sve ostalo su nagađanja. Pozivam sve Robijaše da naprave veliki spektakl. No, ovo je jedinstva prilika da naprave spektakl, ipak je finale Kupa", istakao je Jusić na kraju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije