Jusufbašić prevodi strijelce Prve lige FBiH

Postigao deset golova

Jusufbašić prevodi strijelce Prve lige FBiH

Nakon što je kompeltirano 11. kolo Prve lige FBiH na čelu liste strijelaca je ostao Sabahudin Jusufbašić. 

Napadač Travniak je zahvaljujući golu u duelu protiv Bratstva (2:2) došao do brojke 10 u dosadašnjem dijelu prvoligaške karavane, a sa četiri gola manje na drugom mjestu su Ramić (GOŠK), Salihović (Radnički) i Zukić (Orašje). 

Aničić (Rudar), Kuduzović (Bratstvo), Mujagić (Zvijezda) i Mujkić (Bratstvo) na kontu imaju po pet golova, a na brojci četiri su Šuntić (Goražde), Čabaravdić (Bosna), Trumić (Budućnost), Oglečevac (Bosna Sema) i Ibrahimović (Sloga Simin Han). 

Lista strijelaca Prve lige BiH: 

10 - Sabahudin Jusufbašić (Travnik)

6 - Mirsad Ramić (GOŠK), Mirnes Salihović (Radnički), Seid Zukić (Orašje)

5 - Igor Aničić (Rudar), Elmir Kuduzović (Bratstvo), Abid Mujagić (Zvijezda), Jasmin Mujkić (Bratstvo). 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

4 - Mirel Ibrahimović (Sloga S.H.), Nedim Oglečevac (Bosna Sema), Eldin Trumić (Budućnost), Amar Čabaravdić (Bosna), Jasmin Šuntić (Goražde). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi