Jusufbegović: Moji najbolji igrači danas su bili najgori

Nakon poraza od Zrinjskog

Jusufbegović: Moji najbolji igrači danas su bili najgori

Fudbaleri Veleža sasvim zasluženo su poraženi u mostarskom derbiju od gradskog rivala Zrinjskog rezultatom 2:0. Šef stručnog štaba rođenih bio je prilično razočaran načinom na koji je njegov ekipa izgubila 25. po redu duel gradskih rivala.

"Pojedinci su danas odirgali ispod svakog nivoa. Najbolji su bili najgori. Kad nema duela, kad nemate čvrstinu, kad nema odgovor na agresiju onda je jasno da ste zasluženo izgubili", rekao je nakon utakmice šef stručnog štaba Veleža, Nedim Jusufbegović.

Uprkos porazu Velež i dalje želi da se bori za policije koje naredne sezone vode u evropska takmičenja, bilo kroz prvenstvo ili kroz Kup Bosne i Hercegovine.

"Naravno da nećemo odustati od naših ambicija. U igru ima još puno bodova, puno je kola do kraja, a na dama je da do samog finiša pokušamo osvojiti što veći broj bodova", istakao je Jusufbegović na kraju.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti