Jusufbegović: Nismo imali koga uvesti u vezni red

Nakon poraza u Banja Luci

Jusufbegović: Nismo imali koga uvesti u vezni red

Fudbaleri Veleža su na gostovanju kod Borca uspjeli prokockati vodstvo od 1:0, te u posljednjem kolu jesenjeg dijela BH Telecom Premijer lige doživjeli poraz, četvrti ovosezonski.

"Imamo priliku za 2:0 preko Hajdarevića, a onda nas stiže kazna. Nakon toga je uslijedio pad, a zbog viroza, kartona i povreda imali smo sužen igrački kadar i nismo imali koga uvesti u vezni red. Zbog toga smo uglavnom uvodili odbrambene igrače. Nismo uspjeli da iskontrolišeno lijevu stranu, jer nismo imali adekvatnu rezervu", rekao je Jusufbegović, koji je bio prilično razočaran nakon poraza na Gradskom stadionu u Banja Luci.

U samom finišu utakmice Vladimir Bjelica je pokazao dva crvena kartona fudbalerima Veleža.

"Neshvatljivo je, vidjet ću šta se desilo. Totalno nekarakteristično za jednu utakmicu koja je bila sasvim mirna. Ne znam šta im je trebalo da reaguju tako. Sigurno im nije dao kartone bez razloga", kazao je trener Veleža.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.