Trener Čelika

Jusufbegović: Pričamo o tome da li igrači imaju hranu ili ne

E. Škorić

Čelik je u 18. kolu Premijer lige BiH gostovao na Grbavici, te je upisao minimalan poraz rezultatom 1:0.

Zeničani su odolijevali napadima Plavih do 82. minute, kada je Marković zabio za pobjedu Željezničara.

"Došli smo bukvalno s 13 igrača na Grbavicu, pa sam zadovoljan kako su moji momci odradili utakmicu. Kontrolisali smo dobro Željezničar u prvom dijelu. Imali smo i dvije poluprilike. Međutim, nismo postigli gol i ključan trenutak je bio crveni karton. Neću komentarisat suđenje, ali nadam se da će sudionici snositi posljedice. Znali smo da će doći do pada koncentracije i da će Željo doći do gola. Ja čestitam Želji na pobjedi", rekao je Jusufbegović, dodavši:

"Žao mi je što moramo pričati o elementarnim ljudskim stvarima kao što je da li igrači imaju hrane ili ne ili pojedu sendvič. Nažalost, mi moramo pričati o tome, a ne o sportskim elementima. Kriza igre i kriza rezultata se prevaziđe, ali ovo je mnogo ozbiljnija kriza. Kada Čelik riješi to pitanje, onda razlika od šest bodova može da se stigne. U fudbalu je sve moguće, ali treba pošteno da se radi i mora postojati hijerarhija. I meni ističe ugovor, ali nemam s kim d pričam trenutno o tome".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti