Jusufbegović: Šanse su nam se povećale za pet posto

Trener Veleža za SportSport.ba

Jusufbegović: Šanse su nam se povećale za pet posto

E. Škorić

Trener Veleža Nedim Jusufbegović itekako je zadovoljan sa 2:2 u gostima kod Zrinjskog.

“Zadovoljan sam zalaganjem i odnosom igrača, ali moglo je i bolje. Igrali smo protiv jake ekipe, koja je realno diktirala ritam na terenu. Zadavali su nam probleme dugim loptama, dok smo mi vrebali svoje šanse iz kontri. Možemo biti bolji, ali sve u svemu, zadovoljan sam”, kazao je Jusufbegović za SportSport.ba nakon utakmice, dodavši:

“Ne znam kome je više pomoglo ili odmoglo to što se meč prekidao. Sigurno je da je bilo utjecaja i na samu igru, a sada, da li je to više odgovaralo nama ili Zrinjskom, ne bih znao reći”.

Sjajnu partiju pružili su svi igrači Veleža, a Jusufbegović izdvaja dvojicu.

“Hebibović je dao pečat svojim golovima našoj igri, a zadovoljan sam kako su svi igrali. Bobić nas je držao svojim odbranama. Skinuo je penal, dva-tri zicera i zaista je bio fenomenalan danas”.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Šta očekivati u revanšu?

“Očekujem tešku utakmicu, kao i danas. Ništa nije riješeno, sve je otvoreno. Imamo se čemu nadati. Ne očekujemo puno, ali puno se nadamo. Oni su prvaci i jesu favoriti, ali naše šanse su sada povećane za pet posto”, kazao je Jusufbegović na kraju.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.